OUTFIT - Fluffy sweater

Tuesday, November 11, 2014

Most egy igazi őszies szettet hoztam nektek, amit szinte bárhova fel lehet venni, mert nagyon kényelmes, meleg, de egyben csinos is.
Nagy hírem van számotokra; a közeljövőben sok AMNESIA ruhadarabot láthattok majd rajtam, mert együttműködöm velük! :) Bevallom őszintén, először én sem tudtam ezt a dolgot hova tenni, mert ahogy a legtöbben, én is rossz véleménnyel voltam a márkáról, egyből a sok csillogó strasszkőre asszociáltam. Igazából az a fő céljuk ezzel az együttműködéssel, hogy megváltoztassák az emberek véleményét a márkáról. Mikor betértem az üzletbe és elkezdtem nézelődni nagyon meglepődtem. Annyi minden megtetszett, hogy nem is tudtam már őket hova tenni. Tényleg hatalmas pozitív csalódás volt, nagyon igényes és különleges darabokat találtam. Szóval íme az első szettem Amnesia ruhadarabokkal.
Ez a pulóver egyből megtetszett, egyrészt azért, mert elképesztően puha és meleg, másrészt pedig az oversize szabása miatt, szeretem az ilyen darabokat. A szoknya pedig az anyaga miatt különleges, közeli képeken láthatjátok is, hogy mennyire szép.
További képekért kattints tovább!

Pulóver: Amnesia / Szoknya: Amnesia / Harisnya: noname / Bakancs: Cin Cin Amica / Borítéktáska: Choies / Napszemüveg: nonameNektek hogy tetszik ez az outfit?

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts