OUTFIT - Black is such a happy color darling!

Saturday, December 6, 2014

Újra feketében. Mondjuk már biztosan megszoktátok. Ez az összeállítás ENNEK a fordítottja, és mint már említettem; az utóbbi időben nem bírok betelni az ilyen kis szoknyákkal és a kockás mintával. November végén voltunk Bécsben, a felsőt ott szereztem be. A szoknya Amnesia és oh, annyira szép esése van, nagyon csinos! Ráadásul szuper kényelmes is, mert gumis a dereka. Tökéletes fekete szoknyákat lehet náluk kapni, akárcsak EZT. A cipőt már valószínűleg unjátok, de sajnos nincs nagy készletem, meg különben is olyan jól néz ki. A kabát pedig szerintem tökéletes, igazi alapdarab. A derekánál meg lehet kötni, ezért szépen hangsúlyozza a nőies alakot.

Kabát: Amnesia / Szoknya: Amnesia / Felső: Forever 21 / Harisnya: noname / Cipő: H&M / Sál: H&M / Nyaklánc: Pandora (charm)

(Zárójelben megjegyzem, hogy nem tudom, észrevettétek-e, de elhagytam a napszemüveget. Nekem ez nagyon nagy lépésnek számít, az meg pláne, hogy bele is nézek a kamerába. Úgy örülök, komolyan olyan, mintha egy félelmemet küzdöttem volna le. El nem tudjátok képzelni, hogy milyen 'biztonságot' adott nekem mindig a szemüveg.)Nektek hogy tetszik?

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts