Ruha szilveszter estére

Thursday, December 25, 2014

Nincs még ruhád a szilveszteri bulira és nem is tudod, hogy milyet válassz? Ha a válaszod igen, akkor ez a bejegyzés neked íródott. Szeretnék egy kis inspirációt nyújtani nektek, hogy még nagyobb eséllyel választhassatok előnyös és divatos ruhát, hiszen nem mindegy hogy nézel ki az év első napján. Ráadásul a nagy leárazások is most kezdődnek, úgyhogy a határ a csillagos ég.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

FLITTERES
Ez a személyes kedvencem. Annyira ünnepies és olyan csinos! Esélytelen egy ilyen ruhában beleolvadni a tömegbe, ráadásul minden fazonban jól mutat, így mindenki megtalálhatja az alakjához illőt. Egy ilyen ruha viselésekor a kiegészítők terén törekedjünk az egyszerűségre, mert könnyen ízléstelenné válhat az összkép. (A leárazásokon vettem egy színes, flitteres toppot, hamarosan outfit posztban is láthatjátok majd.)

SKATER RUHA
A fiatal lányok körében ez a legnépszerűbb, de ez nem is véletlen, hiszen ebből található a legnagyobb választék az üzletekben, és szinte mindenkinek jól áll. Itt a kiegészítőkkel játszhatunk egy picit, hogy feldobjuk a szettünket.

CSIPKE
Az örök Jolly Joker. Bárhol és bármikor megállja a helyét, nőies, kifinomult és egyben szexis.

OVERSIZED RUHA
Ez az a darab, amit a kutya se választana szilveszter estére, kivéve pár fashionistát, pedig annyi fantázia van benne. Feminin darabokkal párosítva (vörös tűsarkúval elő!) páratlan összeállítást kaphatunk. Egyedül arra vigyázzunk, hogy a ruha anyaga 'minőségi' legyen, különben könnyen igénytelen megjelenést kaphatunk.

ARANY CSILLOGÁS
A szilveszter egyenlő a csillogással és a fémszínekkel, az üzletek polcai is tele vannak ilyen ruhákkal. Az ünnepek környékén lehetetlen elkerülni az ilyen darabokat. Merjük felpróbálni, aztán merjük hordani!

Ezúton is kívánok nektek előre is boldog új évet!


No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts