2014-es összefoglaló

Friday, January 2, 2015

Még sosem volt ilyen bejegyzés a blogon, de úgy gondoltam jó lenne összefoglalni, hogy mik történtek a tavalyi évben, de az még ennél is fontosabb, hogy mik a céljaim és terveim 2015-re.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

OUTFITEK
Ezeket a bejegyzéseket szeretitek a legjobban és én is igyekszem ezekre fordítani a legnagyobb figyelmet. Az utóbbi fél évben látványosan megemelkedett ezen posztok száma, és a jövőben még nagyobb teret szeretnék engedni az outfit bejegyzéseknek, mert szerintem is ez a blog legfőbb vonala. A képen láthatjátok a 2014-es szetteket. Mindegyiket imádom, de talán a 13. (és a 9.) a kedvencem. Nektek? :)

ÚJÉVI FOGADALOM
Sosem tettem még újévi fogadalmat, de úgy gondoltam most épp itt az ideje. 2015-ben (már nyárra lehetőleg) el fogom érni az álomalakomat. Eddig is elég jól haladtam, de talán nem tettem bele elég erőfeszítést. Már egy közeli konditermet is találtam, a bevásárlólista meg van írva, már csak meg kell vennem a bérletet, be kell vásárolnom és ezek után már csak rajtam múlik az egész.

ÚJ BEJEGYZÉSEK, YOUTUBE CSATORNA
Természetesen a bloggal kapcsolatban is szeretnék pár újdonságot. Még csak tervben van, de talán indítok egy youtube csatornát, valamint két új rovatot is szeretnék elkezdeni, az egyiket már másfél éve tervezgetem, most már ideje megvalósítani.

STATISZTIKA
A 2014-es évben a kedvenc bejegyzésetek az életmódváltásról szóló volt és az 5 önbizalom növelő tipp.

Remélem ebben az évben is velem maradtok és szeretni fogjátok a blogot, mert nekem ez nagyon sokat jelent! :)

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts