Januári kedvencek

Tuesday, February 3, 2015

Eltelt az év első hónapja, ami számomra nem sok izgalmat tartogatott, de azért volt részem apróbb örömökben. A február első bejegyzése pedig  mi más is lehetne, mint egy kedvences poszt.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

FRANCIA JANUÁRI VOGUE - Mindig a kedvencek közt a helye.

COCONUTOIL COSMETICS LEVENDULÁS AJAKÁPOLÓ - Az argánolajos után gondoltam ezt is kipróbálom, ennek is kellemes az illata, de ha ez elfogy, akkor mindenképp az előzőhöz fogok visszatérni, az egy kicsit jobban tetszett. A blog szülinapi nyereményjátékán esélyetek van megnyerni is, ITT tudtok jelentkezni.

LA ROCHE-POSAY EFFACLAR DUO ARCKRÉM - Korábban ITT már írtam róla, szóval most nem nagyon részletezném ezt. Röviden annyi, hogy ez a csodakrém minden pattanást eltűntet.

SIX GYŰRŰK - Ezeket karácsonyra kaptam, van közte ujjpercgyűrű is, amiket azért szeretek annyira, mert kecsesebb lesz tőle a kézfej, ha pedig szép manikűr is társul mellé, akkor arra is odavonzza a tekintetet.

MAX FACTOR MIRACLE TOUCH KRÉMES PIROSÍTÓ - Ezt a Soft Candy fantázianevű árnyalat, ami elsőre ijesztőnek tűnhet élénk piros színe miatt, de ha csak egy leheletnyit dolgozunk el az arcon, akkor nagyon természetes és friss lesz az eredmény. Részletesen ITT, a korábbi bejegyzésemben olvashattok róla.

L'ORÉAL PARIS COLOR RICHE COLLECTION EXCLUSIVE JULIANNE'S NUDE KÖRÖMLAKK- Elfáradtam, míg leírtam a nevét. Csak három szó: tökéletes nude árnyalat. Ezt is megnyerhetitek a blog szülinapi nyereményjátékán, ITT tudtok jelentkezni.


Nektek mik voltak a januári kedvenceitek?

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts