MAC Faerie Whispers kollekció

Wednesday, December 16, 2015

Soha nem szoktam márkák új kollekcióiról posztolni, de a MAC legújabb csodája már a nevével elragadott. Eddig még soha nem tetszett ennyire egy kollekció sem a márkától, kivéve persze az Alluring Aquatic, ami szintén kivételesen ütősre sikeredett.
Tudni kell rólam, hogy kiskorom óta imádom a tündéreket, jöhet minden ami tündéres, tehát a limitált kiadású Faerie Whispers sem lehet kivétel. Nagyon reméltem, hogy nem rontják el a kollekciót tolakodó és erős színekkel, de a MAC azért mégis csak tudja a dolgát, hiszen  tündérországnak a romantikus, visszafogott oldalát láthatjuk. Földszínek, lágy textúrák, fényes árnyalatok, enyhe csillámok; ebben a kollekcióban minden megvan, ami nekem kell. (Na meg persze még sokan másoknak...) Egyedül a csomagolást találom furcsának: pont egy tündéres kollekciónál hogy a fenébe lehet elfelejteni a hozzá dukáló csomagolást? Abszolút nem értem őket. A kollekció online december 23-án lesz elérhető, az üzletekben 26-án, kis hazánkban pedig elvileg január végén.

                               


Iridescent Pressed Powder - Sparkling Rose & Beauty Powder - Pearl Sunshine

Powder Blush - Cheek Pollen, Spellbinder

Cremesheen Glass - Over Indulgence, Calypso Beat, Softly Lit, Enchanter

Lipstick - A Sprinkle Of Magic, Midsummer Night, Among The Fireflies, Gossamer Wings

Foiled Shadow - Enchanted Forest, Fairie Fayre, Magic In Your Eyes, Fly By Twilight, Fairy Land, Joy Toy, Sweet Illusion, Feminine Wiles

Studio Nail Lacquer - Spelldazzling, Sweet Potion
Brush - 221 Mini Tapered Blending Brush & 133 Small Cheek Brush


Nektek hogy tetszenek?

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts