5 outfit ötlet az idei őszre

Monday, November 24, 2014

Ebben a bejegyzésben öt olyan szettet fogok nektek megmutatni, amik szerintem tökéletesek őszre, legalábbis én bármelyiket szívesen viselném. A stílusa mindegyiknek hasonló, de azért próbáltam ezeket úgy összeállítani, hogy mindenki találjon minimum egyet, amiből inspirálódhat.
A teljes bejegyzésért kattints tovább!

Az első amit mutatok nektek egy elég letisztult, egyszerű de nagyon elegáns szett. Konkrétan bárhol megállja a helyét, egy bordó rúzzsal pedig akár frissíthetünk is az összképen.


Talán ez az összeállítás sokatoknak furának tűnhet elsőre, de nekem nagyon tetszik ez a tetőtől talpig fekete szett. Kicsit darkos, de a végeredmény mégis lágyabb lesz a nőies daraboknak köszönhetően.

Teljesen odavagyok a kockás szoknyákért, ITT és ITT láthattatok is már egy ehhez hasonló szettet.

A műszőrmék még mindig hódítanak, és nem véletlenül, hiszen nem csak divatosak, hanem szuper melegek is, szóval a legnagyobb fagyban is megállják a helyüket. Az őszi alapdarabok bejegyzésben már említettem egyszer, hogy ésszerű egy feketét, fehéret vagy szürkét venni, de aki elég merész, annak érdemes bevállalnia egy színeset is. Akár ebben a szettben lévő padlizsánszínűt, bár ez még egész visszafogott.

Nekem az összes közül talán ez lett a kedvenc szettem, ohh bárcsak ruhákat is le lehetne ingyen tölteni a netről.. A kabátba teljesen beleszerettem, a holografikus hátizsákba is és jaj, a többibe is. Nincs mit mondanom, akinek tetszik az úgyis látja azt a csodát, amit én látok.

Így a végén még azért megjegyezném, hogy a szoknyás szetteket természetesen fekete harisnyával képzeltem el.


Nektek melyik a kedvencetek?

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts