OUTFIT - Ősz a télben + szemüveg nyereményjáték

Wednesday, January 14, 2015

Szerencsére nagyon szép, őszies időt fogtunk ki ehhez a fotózáshoz, még pulcsiban sem fáztam. Az utóbbi időben ez az összeállítás az egyik kedvencem. A szoknyát és a pulóvert is leárazva vettem, a kabátot pedig egy turkálóból hoztam el még karácsony előtt, mindössze 1300 Ft-ért. Életem legjobb vétele volt, igazi designer darabnak néz ki, imádom hordani, ráadásul már rég szerettem volna venni egy ilyen oversize fekete kabátot.
A szemüveget az Opti24 online optikától kaptam. Sosem voltam szemüveges, nagyon jól látok, de ez dioptria nélküli, így én is viselhetem. Fogalmam sem volt, hogy hogy fog majd állni, de nagyon tetszik magamon, szeretem hordani. Egy kendőt és egy szemüvegtartó tokot is küldtek mellé. Nagyon megbízható az oldal egyébként, dioptriás napszemüvegeket és sima szemüvegkereteket is lehet tőlük vásárolni.
Olyan kedvesek voltak, hogy felajánlottak nektek egy nyereményjátékot is. A jelentkezéshez nincs más dolgod, mint lájkolni a blog Facebook oldalát (ITT megteheted), valamint IDE kattintani és feliratkozni. A nyertes egy dioptriás, vagy dioptria nélküli szemüveget/napszemüveget választhat majd 25.000 Ft értékben.


Kabát: turkáló / Pulóver: H&M / Szoknya: Bershka / Harisnya: New Yorker / Cipő: H&M / Nyaklánc: Pandora (charm) / Gyűrűk: H&M, Six / Szemüveg: Opti24 online optika
Nektek hogy tetszik?

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts