VÉLEMÉNY: KIKO szemhéjpúderek

Thursday, February 19, 2015

A velencei élménybeszámolómban már említettem, hogy vettem két KIKO szemhéjpúdert, hát íme, ezek azok. Annyira szeretem ezt az olasz márkát, hogy ha lenne nálunk is üzletük, akkor szerintem a sminkjeim felét a KIKO termékei tennék ki. Jó árban vannak, a minőségük hibátlan és a csomagolásuk is egyszerű, letisztult.
Ha érdekel a véleményem, akkor kattints tovább!


Ebben a szemhéjpúderben semmi különleges nincs, de már nagyon szükségem volt egy ilyen matt, csokoládébarna árnyalatra, mert földszíneket használok legszívesebben, ez pedig egy alapdarab. Könnyű vele dolgozni, nagyon pigmentált és egyáltalán nem pereg. Utóbbinak külön örülök, mert sok szemhéjpúderem pereg, és utálom a reggeli rohanásban, meg persze úgy általánosságban is.
Ez egyébként egy olyan darab, amit üres palettába lehet beilleszteni, így összeállíthatod a saját palettád ízlésed szerint. Én ezt csak itthon vettem észre, de nincs vele baj így se. Az ára 2.40 € volt és ez a  217-es szín.

Most pedig bemutatom ezt a gyönyörűséget. Egyből beleszerettem az üzletben, nincsenek rá szavak! Gyöngyházfényű lazacszín, ami tökéletesen pigmentált és nem is pereg. Ezzel is könnyű dolgozni, szépen össze lehet satírozni más szemhéjpúderekkel. A csomagolása túl jól zár, ezért bele is kaptam a körmömmel kinyitáskor, mielőtt még lefotózhattam volna. Azóta egyébként már rájöttem a technikájára, de sokáig szenvedtem vele. Száraz és nedves ecsettel is lehet használni, bár én még csak előbbivel próbáltam. A közeljövőben ezzel majd biztosan láthattok egy sminket. Az ára 4,40 € és ez a 203-as szín.
Ti próbáltatok már valamit a márkától?

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts