Februári kedvencek

Wednesday, March 4, 2015

Tegnap ígértem nektek egy kedvences bejegyzést, úgyhogy most itt is van!

INSTYLE MAGAZIN - A francia Vogue mellett természetesen magyar magazinokat is szívesen olvasok, az egyik kedvencem az InStyle. Ezt a márciusi számot különösen érdemes beszerezni!

OPTI24 SZEMÜVEG - EBBEN az outfit bejegyzésben már láthattátok rajtam, nagyon megszerettem, és néha szoktam hordani annak ellenére, hogy nem vagyok szemüveges.

MAC GÉL ÁLLAGÚ SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ - ITT már írtam róla nemrég, azóta is minden nap használom. Egy perc alatt precíz és természetes szemöldököt lehet vele formázni.

KARKÖTŐ - Gyerekkorából biztos mindenkinek ismerős ez a karkötő, én megint rákaptam. Minden nap hordom, Ebay-ről rendeltem és ITT már láthattátok is rajtam.

MANHATTAN DIP EYELINER - Nem vagyok oda ezért a sminkmárkáért, de ezt a barna szemhéjtust nagyon megkedveltem. Minden reggel húzok vele egy vékony vonalat a felső szemhéjaim tövébe, az optikailag dúsabbnak tűnő pillák érdekében. Minden lánynak erősen ajánlanám, hogy a durva fekete szemhéjtusukat cseréljék le a hétköznapokon egy meleg, barna árnyalatúra, mert sokkal természetesebb, mégis hatásos.

BOTANICUS KÖRÖMVIRÁGOS KRÉM - A Botanicus-tól kaptam egy szép kis csomagot, amiben ez a kézkrém is ott lapult. Majd hónap végén lesz a termékekről és a márkáról is egy részletesebb bejegyzés, de elöljáróban annyit, hogy ez a krém még az ekcémás kézfejem is rendbe hozta.


Nektek hogy tetszik?

No comments:

Post a Comment

 

Followers

Popular Posts